Szülőknek

Engedjük anyát!

2020-12-23

Kedves Anyukák!

Ez az időszak mindenkit megvisel, különösen az olyan szülőket, akik szeretnék a gyermeküknek mindenből legjobbat megadni, és biztonságban, boldogságban tudni legféltettebb kincsüket. “A gyerek akkor van jól, ha az anyja is jól van.” /Vekerdy Tamás/

Vajon belegondoltunk már, hogy hiába akarjuk megkímélni, megóvni gyermekeinket minden rossztól, a legnagyobb teher éppen ezért mégis rajtuk van?! Ők minden rezdülésünket érzékelik, különleges kötelék köti össze anyát és gyermekét. Egyszerűen megérzik, és átveszik, majd visszatükrözik lelki állapotunkat.

“A gyerek azt érzi, amit Te érzel.” /Vekerdy Tamás/

Tudom, hogy anyaként minden tőlünk telhetőt megteszünk, de van, amikor nem bírjuk. Van, amikor szükség van szünetre, kikapcsolódásra. Van az a helyzet, amikor nekünk van szükségünk arra, hogy feltöltődjünk, annak érdekében, hogy legyen miből továbbadni gyermekünknek. Ekkor jön a lelkiismeretfurdalás, de ennek most segítek véget vetni! Abban szeretnék segíteni, hogy a maximumot tudd adni, és az az idő, amit gyermekeddel töltesz, minőségi lehessen! Mert csak abból tudsz adni, amid van!

Hogyan?

Te bizonyára tudod mire van szükséged, (ha mégsem, akkor tedd fel magadnak a kérdést), hogy milyen formában tudsz feltöltődni, mi az a tevékenység, ami örömmel tölt el, amit igazán szeretsz csinálni, amivel kényezteted magad. Mindenkinek más:

  • egy jó könyv olvasása,
  • egy kedvenc film megnézése,
  • forró, illatos fürdő egyedül,
  • egy jó alvás,
  • masszázs,
  • jóga,
  • sportolás,
  • élményfestés, alkotás,
  • kávézás-dumcsizás barátnővel, karácsonyi kirakat nézegetés vagy bevásárló körút…

Én ezalatt az idő alatt gyermeked számára maximális biztonságot nyújtok elsősorban lelki szinten, amire már könnyedén építem fel a számára leginkább szükséges élményeket. Személyközpontú, egyedien összeállított módszerem segítségével a hozzám forduló családokkal minden esetben eredményes kapcsolatokat építek, érzelmileg gazdagabban, harmonikusabban, kiegyensülyozottabban térnek haza, és legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy jönnek vissza.

Ha szeretnél olyan nyugodt énidőt, ami nem kényszermegoldás, amiben nincs megalkuvás, hanem 100%-ban gyermeked érdekeit képviseli, miközben testi-lelki-szellemi szinten is észrevétlenül fejlődik, akkor keress bizalommal!

Ha megelégszel az átlagossal, a megszokottól nem akarsz vagy nem mersz eltérni a jobb reményében, ha félsz a vátozástól, akkor nem én vagyok a megfelelő ember számodra!

Ha nem szeretsz aggódni, ha már eleged van a feszültségekből, és olyan nevelési szakembert keresel, aki tudja, és megérti az anyaság minden nehézségét, és támogatni tud, akkor a MAGnólia Léleknevelő Gyermekközpontban a helyed!

Sz.K.R. Mónika

Léleknevelés Gyermekközpont

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply